top of page

Jak na dárkové poukazy?

Aktualizováno: 4. 12. 2021

Pomalu se blíží Vánoce a s tím i vymýšlení dárků pro naše blízké. My jsme Vám to u nás ulehčili, pokud se vašim blízkým naše porcelánové výrobky líbí, ale vy nevíte, co vybrat dříve nebo už je všechno zboží vyprodané, můžete pořídit dárkový poukaz! Nevíte, jak to funguje a bojíte se, že něco uděláte špatně? V dnešním příspěvku vám ukážeme jak na to.

dárkové poukazy

Jsou dvě možnosti, jak můžete u nás darovat poukaz. Buď ho nechat poslat obdarovanému e-mailem anebo si ho můžete nechat zaslat na váš e-mail, vytisknout a předat osobně. V dnešním článku se podíváme na obě možnosti.


Obdarovanému e-mailem

Na našich stránkách v sekci dárkové poukazy najdete objednávací formulář. Vyplníte potřebné údaje, zaplatíte a obdarovaný dostane e-mail s unikátním kódem. Na to, jak to celé funguje, se můžete podívat na videu níže, které jsme pro Vás připravili.


Obdarovanému osobně

Druhá možnost je, darovat poukaz osobně. Jak na to? Postupujete obdobně jako v předchozím návodu.

  1. V sekci dárkové poukazy vyberete hodnotu poukazu

  2. Vyberete možnost "Darovat osobně"

  3. Po zaplacení vám do schránky přijde unikátní kód, tento kód nám zašlete na e-mail vzpominky.na.detstvi@gmail.com a my vám vygenerujeme dárkový poukaz ve formátu PDF a zpět zašleme na e-mail, který posléze můžete vytisknout. V případě zájmu si můžete dárkový poukaz vyzvednout u nás v dílně.

  4. A zbytek je stejný jako v předchozím návodu

68 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page