top of page

Jak vytvořit tradiční jarní atmosféru s naším porcelánem?

Aktualizováno: 28. 8. 2023

Rádi bychom vám dnes představili náš jarní sortiment porcelánového zboží, který obsahuje nejen klasické porcelánové výrobky, ale také jarní ozdoby a kraslice, které jistě zkrášlí každý interiér.


porcelánové kraslice s velikonočním motivem

Jaro je v českých tradicích obdobím obnovy přírody, kdy se probouzejí květiny a zvířata z zimního spánku. Toto období také přináší tradiční svátky jako Velikonoce, které jsou spojeny s mnoha zvyky a tradicemi, jako je zdobení vajec, pomlázka a velikonoční nadílka.


Náš porcelánový sortiment se perfektně hodí k těmto tradicím, protože nabízíme širokou škálu výrobků, které mohou být použity pro zdobení velikonočních stolů a pro vytvoření tradičních velikonočních ozdob. Můžete si vybrat z našich porcelánových kraslic, které jsou zdobeny ručně a jsou k dispozici v mnoha různých velikostech a barevných provedeních.

Naše porcelánové vázy jsou také ideální pro aranžování jarních květin, jako jsou narcisy a tulipány.

V porcelánových tradičních velikonočních ozdobách se skvěle snoubí moderní design s tradičními prvky a zajišťují, že vaše domácnost bude vypadat nejen krásně, ale také bude ctít naše krásné české tradice.

Ať už si zvolíte klasickou nebo moderní variantu, naše porcelánové výrobky jsou vždy tou správnou volbou pro vytvoření jarní atmosféry v domácnosti.


Jaro je období obnovy, což znamená, že mnoho z nás touží po změně a přidání nových prvků do našich domovů. Porcelánové dekorace a nádobí jsou skvělým způsobem, jak dodat vašemu interiéru jarní nádech. Ať už hledáte novou vázu pro své jarní květiny, porcelánové kraslice nebo ozdoby na velikonoční stůl, máme pro vás širokou nabídku porcelánového zboží.

A pro ty, kteří chtějí zkusit něco nového, nabízíme také jarní kurz tvoření z porcelánu, který se koná v sobotu 25. března. Kurz je určený pro všechny, kteří chtějí naučit se základům práce s porcelánem a vytvořit si vlastní krásné jarní ozdoby.

Naše porcelánové výrobky jsou ručně malované a designovány s ohledem na nejnovější trendy a vysokou kvalitu. Jsou také skvělým dárkem pro vaše blízké nebo pro sebe samého.


Tak neváhejte a navštivte naši webovou stránku, kde si můžete prohlédnout celou naši jarní kolekci porcelánového zboží a zaregistrovat se na jarní kurz tvoření z porcelánu. Doufáme, že se staneme vaším společníkem při zdobení vašeho domova na jaro!

62 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page