top of page

Krása v chybě: Nová kolekce porcelánu Zachraňte mě s výraznou slevou

Vážení zákazníci, rádi bychom vám představili novou kolekci porcelánu, kterou jsme pojmenovali Zachraňte mě. V této kolekci nabízíme výrobky s drobnými estetickými vadami, které však nemají žádný vliv na funkčnost. A navíc, tyto výrobky si můžete zakoupit až s 60% slevou!


Jako obchod s porcelánem jsme si vědomi významu udržitelného rozvoje a snažíme se minimalizovat množství odpadu, který vzniká během výroby. Proto jsme se rozhodli nabídnout vám tyto výrobky, které by jinak skončily v odpadkovém koši. Můžete si tak zakoupit kvalitní porcelán s minimálními vadami a ušetřit přitom peníze.



Kolekce Zachraňte mě zahrnuje různé druhy porcelánu - talíře, misky, hrníčky a další. Každý výrobek je pečlivě vyroben a navzdory drobným vadám nabízí skvělou kvalitu. A když si koupíte zboží z této kolekce, máte navíc prodlouženou dobu vrácení na 30 dní (standardní doba vrácení je 14 dní). Takže máte dostatek času, abyste si výrobky prohlédli a zkontrolovali, zda splňují vaše očekávání.


Vyzýváme vás k návštěvě našeho e-shopu a prohlédnutí nové kolekce Zachraňte mě. Pokud hledáte kvalitní porcelán za skvělou cenu, určitě neváhejte a objednejte si některý z výrobků z této kolekce. Vaše podpora této iniciativy pomůže minimalizovat množství odpadu a udržet naší planetu čistou a zdravou.


Děkujeme vám za váš zájem a těšíme se na vaši návštěvu našeho e-shopu.

66 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page